Koray Merdan'ın açıklaması adaletsizliğin zirvesi!
01 Mayıs 2024 15:39

Koray Merdan'ın açıklaması adaletsizliğin zirvesi!

Malumunuz… Eski belediye başkanı, Derince’yi 30 yıl geriye götüren Zeki Aygün artık yok.

Derince’nin bayramı 1 Nisan'dan itibaren başladı.
Ak Partili eski belediye başkanı, mazbatasını almadan saatler önce 27 yıllık belediye işçisi, kentin önemli spor insanlarından Mustafa Polat’ı işten çıkardı.
Acımasızca yaptı bunu… Geçen gün de dedim, yine diyorum.
Can vermek için Mustafa Polat’tan helallik alması lazım.
Sırat Köprüsü’nde işi çok zor çünkü!
Mustafa Polat’ı işten çıkarmak için yarışan bir diğer isim Kemal Bayraktar da Aygün ile birlikte bu vebal altında kaldı.
Bol bol dua etmeleri gerekiyor!
Eğer zerre imanları varsa “Bir şüphem yok” Mustafa Polat’ın dizlerine kapanırlar…
Gelelim son yaşananlara…
Derince Ak Parti İlçe Başkanı Koray Merdan yeni belediye başkanı Sertif Gökçe’yi işaret ederek, Gökçe’nin işten çıkardığı 2 personel ile ilgili bir açıklama yaptı.
Açıklamaya bakalım…

KAMUOYUNA DUYURU

31 Mart Yerel seçimlerinden önce katıldığı bir canlı yayın programında, sosyal medya hesabında konu ile ilgili video içeriği de mevcut olan ve basına verdiği sözlü demeçlerde Derince Belediyesi personeline “emeğin siyaseti olmaz” diyerek işten çıkarmama sözleri veren, birlik narâları atan CHP’li Belediye Başkanı; geçtiğimiz günlerde AK Parti üyesi olmaları ve bu davaya gönül vermiş olmaları sebebiyle 2 arkadaşımızı işten çıkarmıştır. Üstüne üstlük işe gelmemişler, bankamatikçilermiş diyerek arkadaşlarımıza toplum nezdinde kişiliklerine ve ailelerine haksız bir ithamda bulunmuşlardır. Minareyi çalan elbette kılıfını hazırlar, CHP’li belediye yönetimi de kılıfına uydurma gayreti içerisindeyken söylemleriyle çelişkili, verdiği sözlerin tam tersi bir eylem gerçekleştirerek eline yüzüne bulaştırmıştır. Usul ve yasaya uygun olduğunu “düşünerek” aldığı işten çıkarma kararının altında esasen siyasi bir maksat bulunduğu aşikâr. Mesai saatinin bitimine 15 dakika kala iki arkadaşımızı fesih bildirimlerine imza atmaları için çağırmalarından ne kadar iyi niyetli(!) oldukları da teveccühünüzdür. Bununla birlikte; belediye bünyesinde verilen hizmete göre personel sayısının çokluğundan yakınan ve “mağdur edebiyatı yapmayacağız” diyen CHP’li Belediye Başkanı, geçtiğimiz hafta CHP Eski İl Kadın Kolları Başkanını Derince Belediyesi’ne personel olarak almıştır. Belediyenin madem personel ihtiyacı yoktu, işten çıkarılan arkadaşlarımızdan birisine neden “çalıştığınız birimde personele ihtiyaç yok” denilerek onun yerine hemen bir başkası alındı? Sanırım CHP’li Belediye Başkanın AK partili personele ihtiyacı yok… Göreve gelişinin henüz ilk ayında bu denli seçim öncesi verdiği sözleri unutup kararlar alan CHP’li Belediye Başkanı hakkında takdir vatandaşımıza aittir.

Evet açıklama bu şekilde…
Koray Merdan neden jet hızı ile bunu gerçekleştirdi?
Sertif Gökçe CHP’den çünkü.
Ak Parti’den olsaydı ve personel çıkarma durumu vuku bulsaydı bunu yapamazdı.
Ak Parti’nin (A)’sı yani ADALET kavramı işlemeyecekti.
Şu an ise işlediğini düşünüyor!
Ak Partili Zeki Aygün döneminde Mustafa Polat’ın gasp edilen, hunharca bir davranış bozukluğu ile bu adamın hakkına o günlerde sahip çıksaydı, bu açıklamasına hiçbir şey demezdim.
Siyaset böyle çirkin bir oyun işte…
Koray Merdan "Yaptım oldu, dedim bitti benden çıktı" mantığı ile öne sürdüğü düşüncelerine kaleme almak yerine Derince’de neden tarihi bir hezimet aldıklarını içlerinde tartışmalıdır.

Zeki Aygün'e "Ya abi bizi çok zor durumda bıraktın, benim de siyasi kariyerimi tehlikeye attın, başımızı öne eğdirdin" demeli.
Şu da var… Derince’de siyaset yapma devri asıl şimdi başlıyor.
Sertif Gökçe’nin Zeki Aygün döneminden ameliyat edeceği farklı konular olduğunu da biliyorum.
Uykusuz geceler bu kişiler için başlıyor!
Demedi demeyin!

 

Erdem Övüç - Nokta Gazetesi

Güncelleme: 01 Mayıs 2024 15:41
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Derinceli 18:31 - 01 Mayıs 2024

Oturduğun o koltuğa layık değilsin. gölge etme başka ihsan istemez. kemalle zekiyle iş tuttun ekmekle oynadın. ya olduğun gibi görüm yada göründüğün gibi ol yosa helakolursun . il başkanına sesleniyorum bu kişi bu derinceyi mahvetti. derinceli sana inanmıyor artık. er geç reis senin defterini dürer merak etme.

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X